Wanda Nara, în lacrimi după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă. Ce a spus la TV

de: Beatrice Dumitru
25 10. 2023

Wanda Nara, celebra impresară și soția fotbalistului argentinian Mauro Icradi, a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu o boală foarte gravă. Ea participă la o emisiune și a vorbit deschis despre momentele cumplite trăite în ultima perioasă și a izbucnit în plâns.

”Dansez să arăt că sunt bine”

Wanda Nara (36 ani) a fost internată într-un spital din Buenos Aires, în vară, după ce a acuzat stări de rău. După mai multe investigații făcute la  Milano, soția lui Mauro Icardi a fost diagnosticată cu leucemie, iar acum se află sub tratament.

Vedeta din Argentina participă la o emisiune de dans în Italia și nu s-a ferit să vorbească deschis despre momentele complicate trăite în ultimele luni și a izbucnit în plâns. Wanda Nara a spus că se află în emisiue pentru a vrut să le arăte copiilor ei că este bine.

Wanda Nara este agent FIFA. Sursa foto: captură X

”Am acceptat să particip pentru a le arăta copiilor mei că sunt bine. Am mers la Milano și, ca de obicei, am făcut niște analize. Rezultatele nu erau normale. Am început imediat să plâng, deși nici nu știam ce am. Copiii mei erau atât de triști…

Când m-au invitat la emisiune, situația devenise mai stabilă. Înainte să semnez contractul, mi-am întrebat doctorii dacă pot participa în timp ce iau tratamentul. Mi-au spus că o pot face fără dubii.

Cred că poate fi un exemplu pentru copiii mei, mai ales pentru cei mai mici care nu au înțeles ce se întâmplă cu mama lor. Dansez să arăt că sunt bine”, a spus, printre lacrimi, Wanda Nara, citată de The Sun.

Cum a reacționat Wanda Nara după aflarea dignosticului

Faimoasa impresară i-a dezvălui prezentatorului unei cunoscute emisiuni argentiniene, Angel de Brito, în umă cu câteva lun,i că a intrat în panică atunci când a primit diagnosticul, iar familia sa a fost distrusă, Soțul său a vrut să renunțe la fotbal, mama ei s-a întins pe podea, iar ea a simțit că totul se prăbușeste.

”M-am panicat atunci, pentru că nu știam ce se întâmplă cu mine, pentru copii… Îți trec toate prin minte atunci. Toți copiii mei plângeau. Familia, distrusă. Mauro voia să renunțe la fotbal. Am simțit că totul se dărâmă. M-am adunat și am rămas puternică de dragul lor”, a povestit Wanda Nara.

Wanda Nara și Mauro Icardi s-au despărțit de mai multe ori

La începutul anului, Wanda Nara și fotbalistul lui Galatasaray s-au despărțit și au fost în pragul divorțului, dar s-au împăcat. Dar câteva luni mai târziu, impresara FIFA a anunțat că s-a despărțit de fotbalist. Din nou!

Da, pot să confirm, ne-am despărțit”, spunea atunci Wanda Nara, în cadrul unei transmisiuni în direct pe rețelele sociale.

La scurt timp de la anunț, Mauro Icardi a publicat pe Instagram o fotografie alături de soția sa, cu un mesaj elocvent.

Citește și: Mauro Icardi și-a luat cea mai scumpă mașină de pe piață. Prețul uriaș plătit pentru bolid

”Telenovela mea turcească. Sau argentiniană”, scria Mauro Icardi.

Cei doi au fost la un pas de despărțire și în 2021, când fotbalistul a fost acuzat de infidelitate, dar în cele din urmă au ales să rămână împreună.

Mauro Icardi și Wanda Nara sunt căsătoriți din mai, 2014, și au împreună două fete, Francesca și Isabella, iar impresara mai are trei copiii din prima căsătorie.